Bari tek Hotel Theranda

Bari ynë është plot ngjyra me një dizajn të lehtë dhe transparent që lejon shumë dritë brenda dhe ndihmon mysafirët tanë të zgjohen në mëngjes.

Ofrojmë një mëngjes të pasur bufe me përzgjedhje të produkteve shqiptare, duke përfshirë disa lloje të reçelesh të shijshëm të bëra në shtëpi.

Mëngjesi shërbehet në një zonë të veçantë të barit. Bari ofron një gamë të gjerë të pijeve, duke përfshirë të famshmit Konjak Skënderbeu, Raki tradicionale, birrat Tirana dhe Korca me çmime të arsyeshme.

Ngjitur me barin është kopshti ynë i vogël, me disa tavolina, ideale për mëngjes, per kafe, pije apo një pasdite pune me kompjuterin tuaj.

;