Mirëseerdhët tek Hotel Theranda

Theranda  Hotel Tiranë është një hotel elegant në një pozicion qendror, vetëm pak minuta larg zonës së bllokut qendrës argëtuese të Tiranës, kryeqytetit shqiptar, por i izoluar nga zhurmat e tij.

Dhomat dhe banjot janë moderne, të stiluara në menyrë individuale dhe ofrojnë të gjitha kushtet e një hoteli superior. Hoteli ofron Wi-Fi internet, parkim privat, makina me qera dhe shërbim lavanderie.

Mëngjesi bufe shërbehet në një bar elegant, ndërsa në ditet me diell mund të shijohet në mënyrë të mrekullueshme në kopshtin tonë të bukur.

Klientët kanë vënë në dukje të gjitha facilitetet e mësipërme në komentet e tyre, por kanë vlerësuar mbi të gjitha stafin tonë, duke konfirmuar përpjekjet tona të vazhdueshme për t'i perzgjedhur me kujdes dhe për t'i trajnuar vazhdimisht ata, për të siguruar një shërbim mikpritës dhe të personalizuar.

Klientët tanë kanë votuar

Special Offer


;