Kontakt

Theranda Hotel
Rr. Andon Zako Cajupi, Villa 6 & 7
Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 42 273766
Viber/whatsApp: +355692051531
reservations@therandahotel.com

Si te na lokalizoni

Hyni në Tiranë përmes Unazës së RE dhe vazhdoni drejt lindjes në Bulevardin ‘Bajram Curri’, kthehuni në rrugën ‘Sami Frashëri’, vazhdoni në jug, deri në kryqezimin me Rrugen ‘Pjeter Bogdani’, ku duhet të ktheheni në të djathtë. Sapo hyni në rrugë ju shihni në të majtë, shkollën fillore ‘Edith Durham’. Në fund të shkollës në kthesën e pare ju ktheheni në të djathtë në rrugën ‘Andon Z. Cajupi’ dhe më pas vazhdoni për rreth 30 metra dhe kthehuni në të majtë, ku shfaqet dhe tabela që tregon Hotel Theranda…

Nga Sheshi ‘Skënderbej’ në qendër të Tiranës, ndiq Bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit’, deri sa të arrini lumin ‘Lana’, më pas kthehuni në të djathtë në Bulevardin ‘Gjergj Fishta’. Në urën tjetër të quajtur si “Ura e Drejtorisë së Policisë”, kthehuni në të majtë dhe vazhdoni në rrugën ‘Sami Frashëri’. Vazhdoni në jug deri në kryqëzimin me rrugën ‘Pjetër Bogdani’, ku ktheheni në të djathtë. Sapo hyni në këtë rrugë do shihni shkollën fillore “Edit Durham”. Në fund të shkollës në kthesën e pare ju ktheheni në të djathtë në rrugën ‘Andon Z. Cajupi’ dhe më pas vazhdoni për rreth 30 metra dhe kthehuni në të majtë, ku shfaqet dhe tabela që tregon Hotel Theranda…

  • Theranda Hotel
  • Theranda Hotel
;